|
 |
 |
Letná uploaderská súťaž! | Megarapid kredit zadarmo.
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
| Autor |
Správa |
|
lexion
Moderátor Windows Fan Uploader
Registrovaný: 10 Feb 2010 22:03 Stav peňaženky: 5,990.20 WP Euro Príspevky: 403 Bydlisko: Velký Biel Poďakovaní: 1
|
 Obrazovka
Cawte. Prosím vás neviete čo mám s týmto robiť ? Kód: Len registrovaní užívatelia môžu pozerať linky na stiahnutie v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum. Mám to napojené z notebooku na monitor normálne mam pripojene všetky káble ale nič nejde z monitorom nič nebude pretože doteraz som ho mal na PC a teraz keď sa mi zapne (náhodou) tak to je také ako keby ste pozerali film na premietačke a niekedy je úplne cely zelený, čierny alebo modrý. PC sa mi pokazil musím kúpiť novy tak neviem čo s tým je. 
_________________ Potrebuješ pomoc ???  Páči sa ti môj príspevok ???  Lexion moderátor Warportálu !!! 
Môj 400 príspevok 09 Aug 2010 18:33
|
| 27 Júl 2010 18:30 |
|
 |
|
Tonisko
Globálny Moderátor Linker Music Fan
Registrovaný: 14 Feb 2010 23:48 Stav peňaženky: 288,251.05 WP Euro Príspevky: 852 Bydlisko: CZ Medaily: 1Poďakovaní: 21
|
 Re: Obrazovka
Odešla ti nejspíše grafická karta, zkus pc zrestartovat, pokud se ti objeví úvodní obrazovka "černá" s jakýmkoliv motivem a vesměs tam býva napsáno něco o pc tak to je 100% grafická karta. Vyzkoušej a dej vědět. 
 Budoucnost zvuku a obrazu je Full HD a LossLess kvalita. Podpořte ji i Vy svými uploady !!! Uživatel Elleannie má plné svolení postovat moje uploady. Reupload mrtvých linek neprovádím, postuji vždy se svolením autora uploadu. Respektujte mé uploady, tzn. pokud jsou funkční odkazy neuploadujte to samé album, hru, xXx a zbytek mých přispěvků na ty samé servery !!! Všem děkuji za pochopení těchto dvou požadavků.
|
| 29 Júl 2010 15:05 |
|
 |
|
lexion
Moderátor Windows Fan Uploader
Registrovaný: 10 Feb 2010 22:03 Stav peňaženky: 5,990.20 WP Euro Príspevky: 403 Bydlisko: Velký Biel Poďakovaní: 1
|
No jo diki ale tak vyskúšal som ale ja mam napojený notebook na PC monitor a keď to nevyhovuje tak nechám tak a kúpim si PC a tam si to napojím nebudem robiť blbosti to ja len preto aby som na warportál kukal z väčšej diaľky  Inak diki 
_________________ Potrebuješ pomoc ???  Páči sa ti môj príspevok ???  Lexion moderátor Warportálu !!! 
Môj 400 príspevok 09 Aug 2010 18:33
|
| 30 Júl 2010 17:26 |
|
 |
|
Tonisko
Globálny Moderátor Linker Music Fan
Registrovaný: 14 Feb 2010 23:48 Stav peňaženky: 288,251.05 WP Euro Príspevky: 852 Bydlisko: CZ Medaily: 1Poďakovaní: 21
|
Oukej, v tom případě téma zamykán a přesunuji do archivu.
//Tonisko
 Budoucnost zvuku a obrazu je Full HD a LossLess kvalita. Podpořte ji i Vy svými uploady !!! Uživatel Elleannie má plné svolení postovat moje uploady. Reupload mrtvých linek neprovádím, postuji vždy se svolením autora uploadu. Respektujte mé uploady, tzn. pokud jsou funkční odkazy neuploadujte to samé album, hru, xXx a zbytek mých přispěvků na ty samé servery !!! Všem děkuji za pochopení těchto dvou požadavků.
|
| 31 Júl 2010 17:58 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Kto je on-line |
Registrovaní užívatelia: deni96 |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
 |
|